Els propers 18, 19 i 20 de novembre, el col·lectiu Makea Tu Vida s'uneix al projecte de La Terrasseta, dirigint un taller que es proposa com un pas més en el procés d’autoconstrucció.

Si t'interessa participar dels tallers i les jornades que es duran a terme, necessitem que ens expliquis algunes coses de tu
M'interessa!
 
Dissenyarem i la construirem prototips funcionals de tallers mòbils o caixes d’eines col·lectives, per la seva aplicació i ús en fases posteriors a l’evolució del projecte.


 
Per començar, el teu nom:

 
La jornada es desenvoluparà en un ambien distès i familiar. No dubtis en venir amb la família, els amics...

 
Per tal de distribuir-nos la feina segons les nostres habilitats, necessitem que a continuació marquis les eines i activitats amb les quals estas familiaritzat. En el cas de les eines, marca aquelles que ja has utilitzat i amb les quals consideres que et maneges bé:
 
Quines eines podries aportar per a la propera jornada de construcció?

(en cas que en tinguis)

 
A continuació et mostrem el calendari de treball. Indica els dies durant els quals podras participar segons les sessions de treball:


 
Per finalitzar la teva inscripció necessitem algunes dades teves que ens permetran formalitzar la contractació d'una assegurança col·lectiva d'accidents.

 
Nom i cognoms *

 
Correu electrònic *

 
Tens al·lèrgia a cap aliment? *

Així ho tindrem en compte a l'hora dels àpats.
 
Gràcies pel teu temps i iniciativa!
Ens veiem a La Terrasseta!

Per prevenir riscos cal dur roba adequada, còmoda i resistent, així com calçat tancat o de seguretat en cas de tenir-ne.
Gràcies per completar aquest typeform
Ara en pots crear el teu propi — és gratuït, senzill i bonic!
Crea un <strong>typeform</strong>
Powered by Typeform